Lektioner

Höstterminen 2019

Höstterminens ridlektioner startar vecka 35. Grupperna varierar från nybörjare och vidare uppåt till de mer avancerade, även du som är tävlingsryttare, med eller utan egen häst.

Måndagar:
privatlektioner i Rosendals ridhus, Follingbo
Tisdag: grupper hemma i Ganthem
Onsdag: grupper hemma i Ganthem
Torsdag: grupper hemma i Ganthem
Fredag:

Lördag: varannan lördag med start kl. 10.30 barngrupp, kl.13.00 nybörjargrupp (i Ganthem)

Man betalar terminsvis för 14 lektioner, nybörjargruppens termin består av 10 lektioner. Vid sjukfrånvaro finns det chans att rida igen i en annan grupp. Du går aldrig lottlös härifrån.
Maxantalet i en grupp är cirka 5-6 ryttare.

Pris: 3500:- per termin (14 lektioner). Nybörjare 2500:- per termin (10 lektioner). Vill man betala lektionsvis kostar det 350:- per lektion. Det går bra att delbetala terminsavgiften.

Terminsavgiften betalas till BG 5448-2526. Glöm inte att ange vilken elev som avgiften avser.

Är du intresserad eller vill ha mer information, kontakta Lina på 0707-55 92 34. Varmt välkomna!

 

Allmän information
Under vår och hösttermin kan man rida lektion regelbundet, en eller flera gånger i veckan på lugna och välutbildade lektionsponnyer och hästar, eller på egen häst. På gården tillhör ett nybyggt ridhus, 60 x 20 meter, samt en uteridbana, 60 x 40 meter. Runt om finns det gott om terräng med bra och fina ridvägar.
Vi har lektioner för barn, ungdomar och vuxna. Det finns även möjlighet att rida eller att köra häst med vagn för dig med någon funktionsnedsättning. Du som vill ha lite mer finslipning så finns möjlighet till privatlektion och även tillridning och utbildning av häst. Så passa på att redan nu anmäla er till höstens ridlektioner.


Lektion nere på ängen.


När man är nybörjare är det balansträning som gäller. Då får man bl.a. rida barbacka ut i skogen.När man har kommit lite längre i sin ridutbildning får man lära sig att rida hästen i rätt form. Lukas går i rätt form på tygel.