Ridläger på Gotland 2024


Ridläger på Gotland är sommarens höjdpunkt. Här på gården i Ganthem har vi arrangerat ridläger sedan 1998, här får ni uppleva livet på landet med hästarna och hästvälfärd i fokus. Vi lovar att våra ridläger ger minnen för livet!


v. 26, måndag 24/6 - fredag 28/6: ridläger för barn och ungdomar

v. 27, måndag 1/7 - fredag 5/7: ridläger för barn och ungdomar

v. 27, lördag 6/7 - söndag 7/7: dagridläger för vuxna (kl. 10.00-16.00, kostnad 1100 kr per dag, lunch & fika ingår)

v. 28, måndag 8/7 - tisdag 9/7: dagridläger för barn (kl. 10.00-16.00, kostnad 1100 kr per dag, lunch & fika ingår)

Vi utgår ifrån varje elevs kunskapsnivå och anpassar lektionerna därefter så varje elev får ett skräddarsytt upplägg. Varje ridelev får en häst att sköta om och rida under hela veckan. På våra ridläger rider man två gånger per dag, kör häst och vagn, har teoretisk hästkunskap samt har lättare stalltjänst. Anmäl dig nu till sommarens ridläger på Gotland!

Läs informationen om varje läger först så att du anmäler dig till rätt ridläger. Är du osäker på vilket läger som passar bäst för dig, så hjälper vi gärna till, kontakta Lina på nedan nummer för rådgivning.

Samling måndag kl. 9.00 och avslutning på fredag vid lunch. Två ridpass per dag, blandat med dressyr, hoppning och terräng. Även körning med häst och vagn. Frukost, lunch, mellanmål och middag, rikligt och nyttigt. Ridpassen delas upp efter kunskap och nivå i din ridutbildning. Du bör kunna skritta, trava och galoppera. Det finns även möjlighet för dig som har kommit längre i din ridutbildning och har egen häst att kunna vidareutbilda dig tillsammans med din häst. Vid varma dagar åker vi till stranden och badar och rider på kvällen istället. Vi rider med hästarna till vårt eget lilla bad där vi också passar på att grilla.

Glöm inte att ta med sovsäck/sängkläder, kudde, kläder för varma och kalla dagar, badkläder, ridkläder (Obs, glöm inte ridhandskar), lite fickpengar och sist men inte minst ett glatt humör.

Pris per läger är 5600:- ink övernattning. Lägeravgiften ska vara inbetald innan lägrets start, på BG 5448-2526. Glöm inte att ange vilken deltagare som lägeravgiften avser.

Begränsat till max 8 stycken deltagare per läger och anmälan är bindande.

Nu kan du anmäla dig till sommarens ridläger i Ganthem på Gotland. Gamla som nya deltagare hälsas varmt välkomna!

Anmälan sker till Lina på 0707-55 92 34.   
Här står lädervård på schemat.

Ridläger för vuxna
En eftermiddagstur